Marko Gaćinović – MarX

Možda bi neko mogao da pomisli da je u srodstvu sa Markom Leontijevićem, ali taj neko bi se grdno prevario. Naime, Marko Gaćinović je rođeni brat Vladimira Gaćinovića – Spejsa. Nadimak „Nidža Spejs Junior“ zaradio je javljajući se u jednoj radio emisiji. Glasajući za hit dana, veliki broj poziva dolazio je od samog Nidže Spejsa, a kada se voditelj javio na telefon, bio je ubeđen da će ponovo čuti Vladin glas. Iznenađenje ga je čekalo u rečima : „ovde Nidža Spejs Junior…“.

Marko je Bog za elektrotehniku i kompjutere. Osim što zna u džojstike i tastaturu, a uspešno koristi i miša, on se razume i u Javu, Php, a sve češće se zanima Photoshopom, mada tvrdi da je CorelDraw bolji. U kući poseduje i internet, tako da je često u prilici da određenim osobama (zvanim „pornićari“, a svi znamo o kome je reč) nabavlja materijal od čijeg sadržaja deci ispadaju oči i raste rep.

Trenutno Marko završava fakultet, a namerava da ode u inostranstvo (naš insajder je čuo razgovor koji se vodio između njega i oca Tome : „Marko sine, jel mora ta Amerika?“) i tamo usavrši tehniku hakerisanja sajtova raznih banaka, bogataša i ostalih milionera. Novac koji im tom prilikom pošteno oduzme, uplatiće u fondove „Humanitarna pomoć za S. Teodosića – moj prvi milion dolara“, izbeglicama sa Uba u Beograd, kao i na masu svojih računa u švajcarskim bankama.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s