Naučnici pronašli život u Kršnoj Glavi?

Objavljeno: 2. februara 2012. od strane stF1 pod Priče

Nakon pronalaska fosilnih ostataka praoca Gvozdena, legendarnog osnivača sela Gvozdenović, grupa naučnika okupljena u udruženje „Mozgovi“  je blizu pronalaska života u Kršnoj Glavi. Robotizovana vozila Oportunity i Spirit su poslana na dve različite strane Kršne Glave još 2004. godine, pretraživala su površinu tog sela i prikupljala dokaze da Kršna Glava nije uvek izgledala kao danas.

Krajem drugog svetskog rata Kršna Glava postaje izazov naučnicima. Dva su ključna pitanja: kako doći do Glave, i šta bi mogli tamo naći. Naučnike je više zanimalo prvo pitanje, dok su političari imali različite vizije ovog drugog. Najbolje prihvaćeni opis puta u Kršnu Glavu bio je onaj Arthura C. Clarka iz 1952. Clarkovovi Kršnoglavci su bila mirna stvorenja slična klokanima (iliti kengurima), koja su živela hraneći se biljkama koje su crpele kiseonik iz zadružne zgrade u centru sela. Drugi kažu da se radi o malim zelenima, što je odbačeno kao urnebesno smešna teorija, imajući u vidu da mali zeleni i dan danas žive u Borča Gredi kraj severnog i najvećeg ubskog predgrađa, Beograda. Političari su, pak, tvrdili da Kršna Glava ne postoji, odnosno da tamošnjih 50 birača ne zanima skoro nikoga.

U juče objavljenim podacima, navodi se da su prvo pronađeni ostaci kanalizacionih cevi, a zatim i ostaci drevnih piramida, u kojima su, prema predanju, živeli stanovnici Kršne Glave, koji su bili visoki 30 metara, imali raspon glasa od 4 oktave i vozili automobile sa tablicama Republike Srpske Krajine. Ova drevna civilizacija nestala je krajem prošlog milenijuma pred naletom jeftine radne snage iz Rumunije. Ostale detalje saznaćemo nakon što naši naučnici dešifruju pismo pronađeno u jednoj od piramida, koje pored teksta sadrži i scene eksplicitnog nasilja i seksa.

Pored skorašnjeg otkrića o postojanju rimske braće blizanaca, Gaj Julija i Oktavijana Tula, koji su nastanili predele sela Tulari, kao i sove koja je osnovala Sovljak, naučnici su ovim korakom još bliži rešenju misterije koja zaokuplja pažnju stručnih krugova i celokupne svetske javnosti. U narednim danima očekujemo da dobijemo odgovor na pitanje da li je Lajkovac nastao božanskim proviđenjem, ili je izgrađen od strane vanzemaljaca, ili je njegovo nastajanje surova igra sudbine.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s