Penzosi igraju za vikend?

Objavljeno: 18. aprila 2011. od strane stF1 pod Priče

Tek je početak nedelje, ali sve nagoveštava da će to biti jedna od najburnijih nedelja u hiljadugodišnjoj istoriji Narodnog pokreta Penzosi. Naime, po gradu se šire glasine da će tokom vikenda biti organizovan čitav niz manifestacija koje veličaju košarkašku loptu, mlada gola tela, miris znoja i dodirivanje obnaženih muškaraca u pokretu.

Iz krugova bliskih Zoranu Gajiću Kizi saznali smo da se planira i svetkovina kačenja mrežice o obruč koša, nakon koje će uslediti ritualno ubacivanje lopte u isti. Takođe, saznajemo i da ovi događaji već izazivaju budnu pažnju drevnih udruženja, kao što su KJP Đunis i Opštinska uprava Ub, koji ne samo da će sponzorisati pomenute rituale, već će obezbediti učesnike i prostor za igru.

Povodom svega ovoga, odradili smo malu anketu među pripadnicima NOP Penzosi (*Narodno oslobodilački pokret) na temu „Da li podržavate Penzose u namerama da igraju basket za vikend?“ i rezultati su, očekivano, poražavajući :

– čak 8.989.734 procenta populacije izjasnilo se „Podržavam Penzose makar dodavali vodu Tomi Nikoliću“

– nešto manje od 10.000.000 procenata odgovorilo je „Sama pomisao na Penzose čini da moje telo uzdrhti i tada zaboravljam na sve derbije, crvena i crna slova, a naročito na kontracepciju“. Smatramo da su na ovo pitanje pre svega odgovarale pohotne maloletnice, ali ostavićemo to sada po strani.

– svega 4 milijarde procenata stanovništva shvatilo je da se Penzosi izjašnjavaju kao etnički Tamnavci, obožavaju sve što je veće od 100 evra, a po veroispovesti su Džedaji i nadaju se da će Dart Vejder jednog dana doći i pokazati svima gde se tele veže.

komentari
  1. Dart Vejder kaže:

    Dajte tele ‘vamo!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s