NPP osuđuje proglas FK Crvena zvezda

Objavljeno: 17. aprila 2009. od strane Stragi pod Priče

Najoštrije reagujemo povodom pojedinih natpisa u štampi u kojima FK Crvena zvezda (sa kojim smo do sada imali izuzetne sportsko-rekreativne odnose) označava Piksija kao glavnog krivca za svoju tragičnu finansijsku situaciju!

Aktuelno rukovodstvo FKCZ je indirektno “prozvalo” Piksija zbog “rasipništva”, jer je klub 2006. i 2007. godine potrošio gotovo 50 miliona evra!
– Najblaže rečeno, to je bilo nedomaćinsko poslovanje. Ponašalo se 2006. i 2007. neodgovorno sa sredstvima, umesto da se investira u igrače – jasno je da je Kozić veliki deo krivice za današnje probleme prebacio na Piksija.

Ovim je nanesena velika šteta Piksiju, njegovoj porodici i nama kao klubu, da ne kažemo svima nama u celini.

Naš Piksi u životu nije potrošio 50 miliona evra, kako se navodi u izjavi tamo nekog Kozića, sekreta, sekretara, sekretarice, šta li je već, a i da jeste, nije sigurno.

Tražimo od javnosti da osudi ovaj potez uprave nekadašnjeg šampiona iz Barija i Tokija, tražimo odštetu u visini iznosa mesečne plate vlasnika „Microsofta“ i tražimo pomilovanje (po jajima).

Advertisements
komentari
  1. Fidel kaže:

    Jos ce reci da smo se mi obogatili na njihov racun a svi znaju da koreni nase finansijske stabilnosti datiraju jos od vremena hiperinflacije u sezoni 92/93 kad smo kao svi pametni i posteni ljudi zaradili prvi milion…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s