Napad klonova

Objavljeno: 1. decembra 2007. od strane fidel pod Priče

Prva ubska detektivska agencija “Grucho Marx and sons of lost crusaders” izašla je u javnost sa saopštenjem o slučaju koji je uzburkao tamnavsku košarkasku scenu :”Tragom vesti koju su objavila sredstva javnog informisanja Republike Srbije i mnogi masovni mediji da je jedan član najpopularnijeg (a što ne reći i najboljeg i najtrofejnijeg kluba svih vremena  sedmostruki pobednici Kupa Draće Jozića) tamnavskog kluba Penzosi potpisao za FMP kao pojačanje koje treba da ih izvuce iz bule počeli smo našu istragu.

Prvo smo zakucali tj. pozvonili na vrata čuvenog stana u Lameli Broj Dva gde nas je pater familias Tomislav obavestio da Marko ne želi da ga uznemiravaju jer upravo prelazi 785.nivo Warblade-a u pokušaju da obori planetarni (nažalost ne  i galaktički jer je od njega bolji Živko Gorštak sa planete Zorgon) rekord od 2.345.678.991.poena, koji je lično i postavio.
Utvrdivši činjenično stanje tj. da je Marko za svojim vernim kompjuterom kao i uvek i da nije poklekao pred zovom novčanica i profi-lige a neskloni da poverujemo da je moguće da naša sredstva informisanja, dezinformisanja i špinovanja javnog mnjenja mogu izneti takvu gnusnu laž nastavili smo istragu i posle danonoćnog rada došli do objašnjenja.

Zločinačko udruženje “Jozef Mengele I Momci iz Brazila” je preko svojih agenata Jenne Jamison i Torry Lane došlo do genetskog materijala skoro svih igrača naseg omiljenog kluba (osim Verana Mijatovića koji je inkriminisane večeri kad su ove moderne Mate Hari seksualno i na svaki drugi način iskoristile naše vedete pio jamajčanski rum sa Don Vitom u seocetu Korleone na Siciliji) te su u svojim laboratorijama diljem planete u specijalno pogodnim uslovima za puni razvoj njihovih genetskih potencijala odgojili klonove nasih košarkaša. Očekuje se uskoro navala igrača sa genetskim potencijalom naših Penzosa u najjačim košarkaškim ligama sveta. Svet će biti preplavljen Gaćinovićima, Teodosićima, Gajićima, Jovanovićima, Leontijevićima, Kuzmanovićima, Petronićima, Vićentićima, Krstićima, Ninkovićima, Savićima, jedino će Mijatovića biti kao izabranog naroda isto koliko i na početku.

Od insajdera iz ove zločinačke organizacije dobili smo obaveštenje da je anonimni kolekcionar ponudio veliku svotu novca za genetski materijal našeg Fidela i da na njegovom slučaju rade elitne agentice iz kuće “Private”. Nagrada svakog dana raste, tako da je već dostigla brojku od koje se mnogim agenticama vrti u glavi tako da razmatraju i krajnju mogućnost da otmu ovog uzornog člana naseg sovhoza i kolhoza.

Šta će dalje biti čitaćete, a možda i nećete, jer unutrašnji i spoljašnji neprijatelj vreba…
NISTA NAS NE SMIJE IZNENADITI!“

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se / Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se / Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se / Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se / Promeni )

Povezivanje sa %s