Možda i poslednji trening…

Objavljeno: 13. oktobra 2007. od strane Stragi pod Trening

…za neke od naših prekaljenih asova. Posle priče koju su objavili svi vodeći mediji u zemlji (Lajkovačka revija, Zov, Treće oko, Erotski dodir) da će naši igrači kolektivno preći u Zvezdu, morali smo da objavimo slike sa jučerašnjeg treninga kako bi se milionska armija naših igrača uverila da to (još uvek) nije istina.

Došli su u pet do pet, odgledali trening Penzijica i započeli maratonski basket 2 na 2. Neko je pogrešno zaključio da je igrao svako sa svakim, ali uz rotacije, ekipe su činili : Mika i Veran i Marko, a Stefan i Marko i Vića.

Igralo se pod svetlošču reflektora, oštro i atraktivno, što je maltene nespojivo jedno s drugim, ali naši igrači su potvrdili da s pravom nose nadimke „El Mago“, kao i Franklin Salas.

Kiša koja je neumorno padala nije uspela ni na trenutak da spreči odigravanje basketa, a trening je završen nakon što su iscrpeni i poslednji atomi snage.

Da li će se danas igrati, zavisi od mnogo faktora. Ostaje da se vidi kakva je budućnost današnjeg treninga, mada prve prognoze kažu da je u najmanju ruku neizvesna (a u najveću ruku još nisu utvrdili).

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s