Учи ме мајко,карај ме…

Objavljeno: 25. septembra 2007. od strane fidel pod Priče
Oznake:, ,

Или као у Фиделовом случају пошаљи ме да уплатим лото,па је због тога каснио сателитски пренос,а Eurosport одустао од куповине права за јесењу сезону. Незванично сазнајемо да је аутобус пун ваљевских навијачица са геронтолошког одељења отишао у 17:05 разочаран непојављивањем Пензоса,те је изостао велики спектакл и кореографија увежбана већ месецима уз стручну помоћ плесног студија “Стоја и Ћућа” и специјалиста за намештање костију.
А све би почело на време да један старији господин није злоупотребио то што се Фидел на тренутак благо окренуо за 87,52 степена како би идентификовао једну старију малолетницу(учинило му се да је у питању једна његова бивша ученица па је хтео да јој да очински савет у вези облачења и понашања на улици) и убацио се преко реда.А ни то му није било доста него је затражио објашњење како се игра бинго,те је Фидел гризао своја муда покушавајући да делује што љубазније одговарајући;а шта је у себи мислио забрањује нам клупски правилник да цитирамо.

Advertisements
komentari
  1. Stefan kaže:

    Učo, šta si učio tu stariju maloletnicu 😉 ? Gde zeka pije vodu ili kako rode dolaze do dece koju kasnije ostavljaju u kupusu ? 😆

  2. Englishman from Red Apple kaže:

    Teach me, mother, fuck me…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s