Duvalo je kao na karauli

Objavljeno: 19. septembra 2007. od strane fidel pod Trening

Iako junaci naše današnje priče nisu nikad bili na karauli, ali su čuli od ortaka koji su bili u „pravoj“ (i nikad ne propuste to da istaknu) vojsci da na tom mestu tj. poziciji gadno duva. I pored znači tog vetra koji jebe kevu najjacči su se odazvali i skupili da dele junačkoga mejdana ako već ne letnji dan do podne bar između 17:30 i 19 uveče.

Prvi je došao neumorni Marko Kuzmanović (kome moramo promeniti nadimak jer zaslužuje bolji), zatim naočarci i mislioci leve frakcije Marx i Fidel, a za njima, opazivši ih sa glavne katarke, budvanski marinac Mika.

Pokušali smo da ostvarimo kontakt sa ostalim članovima klana, ali su neki bili nedostupni, neki su ignorisali poruke, a neki su već najavili da se iz smešnih razloga neće pojaviti. Zato se igralo 2 na 2 iliti M & M (Mika i Mijat) vs. M & M(Marx i MK).

Svesni da će se smrznuti ako budu igrali sporo naši junaci su se rastrčali k’o svitlice po terenu, pa ovaj basket ulazi u red dinamitnijih jer je sve praštalo od trojki (koje su svi pogađali) do muških udaraca po grudima, plećkama, bubrezima i rebrima i plivanja kroz vazduh za loptom u svim stilovima.

Nećemo hvaliti ni Miku i Mijata koji su pobedili sa 5:4 ni kuditi Marxa i MK-a jer su uglavnom bili ravnopravni i izjednačeni u svim segmentima igre. Možda je prva ekipa za nijansu više reskirala da polomi vrat i iskrivi kičmu pri nekim potezima, pa je i Fortuna bila na njihovoj strani (ili su je potplatili skoro isplaćenom penzijom).

Nakon što se Mika povukao kad je bilo najslađe, ušao je naturalizovani GrkoBosančeros Vuk Jovanović, pedantni statističar koji u po noći zna veličine bokserica svih članova Marusija (čak i ekonoma). Vuk je draftovao najmlađeg, najpokretljivijeg i onog kom noge najmanje smrdu (sigurno nisu Marx i Mijat) nekad poznatog po nadimku Pixi. U pobedama je bilo 2:2, ali pošto je pedantni statističar-smarač sračunao sve poene Vuk i artist formerly known as-Pixi su bili za jedan poen ubedljiviji, te su proglašeni pobednicima što im Mijat nije drage volje priznao.

Advertisements
komentari
 1. Straginho Pernambucano kaže:

  Kod mene na karauli u ulici 7.jula br. 11 zaista duva. Veliki broj naših zadovoljnih klijenata mahom romske nacionalnosti često i uspešno duvaju lepak, džidžu i ostale proizvode namenjene duvanju.

 2. Civilao Paulista kaže:

  U pomenutoj kasarni služe vazduhoplovci. Inače, mi posedujemo i jedan avion marke Dživdžan 007 TDi, ali mislim da nam ga je Andra oborio. Od naouružanja posedujemo i delovodnike iz 1951. godine, drveni pečat težak 12 tona i monitor od kompjutera proizveden u Černobilju, od koga se trenutno i zauvek gubi vid i razum. Takođe imamo i nekonvencionalno naoružanje – Gocu Danilović iz čije se sobe širi uvek svež dim od cigareta, koji nam služi kao bojni otrov. Pomenuta ima i parapsihološke moći – svojim glasom hipnotiše masu.

 3. Coolisha Zuberbaya kaže:

  At my unit (Ub military section), in the street of King Peter known as the Queens of east Europe, U can find the finest products of ur beloved chemistry just across the road…Gotta love it!

 4. Droginjo Džidžao kaže:

  Pošto je sad droga? Jel jeftinija od kako su se otvorili ovi supermarketi po gradu?
  P.S. Da li da tužim svog dilera što mi ne izdaje fiskalni račun?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s