Svako sa svakim

Objavljeno: 9. septembra 2007. od strane Stragi pod Priče

Naši verni obožavaoci sigurno su zbunjeni kada čitaju o raznim rodbinskim i ostalim vezama naših asova. Pokušaćemo da na jednom mestu slikovito prikažemo ko je s kim u kakvoj vezi.

Pođimo redom, hronološki, kako su nas i učili u školu za decu sa specijalnim potrebama „Adriano Leite Ribeiro“ u Vrelu…

Krsta – uskoro će ga usvojiti Kiza i Maša, čiji je kum Peca, kome je kum Stefan. Pri tom, Krsta je Savićev brat i biće mu dever. U svemu tome, Mika mu je komšija.

Braća Spejs – njihov kum je vokalni solista MC Sent, a senior Spejs je kum Kepi, koji će biti kum Saviću. Oba Spejsa omiljena među ostatkom ekipe, među kojima se ističe i onaj što ih smara na MSN-u po celu noć.

Savić – već napisano da je Krstin brat, da će mu Kepa biti kum, ali neki još ne znaju da je njegova buduća žena Tanja sestra od strica Stefanu, s kojim je sedeo u školskoj klupi od Svetskog prvenstva u Mexicu 1986. )

Stefan – venčao je Pecu, upoznao Savića sa Tanjom u gradskom parku pred Vaskrs 2006., njegova i Vukova se druže i idu u školu zajedno, upoznao Miku na zimovanju 1990. godine, zamalo da se orodi i sa Vićom, imaće i f-ju na Krstinoj svadbi.

Fidel – išao u školu sa Sentom, Pecom i Stefanovom sestrom (jednom od petnaest…), služi civilnu u isto vreme kad i pomenuti St. , druži se sa Vukom ko zna koliko dugo.

Vuk – za sada nije nikome direktan predak ili potomak, Mikin školski drug i Stefanov komšija iz ulice, duhovni savetnik cele ekipe.

Mika – Krstin komšija i DD SD DD SD (ko nije čitao leksikone u osnovnoj školi, neka se smesta ubije), sumnja se da je u srodstvu sa Savićem jer ne postoji Ubljanin koji nema veze sa njim, sa terase može da vidi šta ima u Stefanovoj dnevnoj sobi, ukoliko ga takva banalnost uopšte može zanimati.

Maša i Kiza – budući mladenci, odabrali (ili im je neko nametnuo) Pecu za prvog svedoka na venčanju. Maša poseduje kafić čiji saj treba da izrade neki od asova, ali odugovlače iz nepoznatih razloga.

Što se tiče ostalih članova ekipe, trenutno se vrše istraživanja crkvenih i matičnih knjiga, kao i policijskih dosijea kako bi se utvrdila veza sa gore pomenutim pojedincima.

Advertisements
komentari
 1. Veran Mijat Fidel kaže:

  Fale jos samo slicice pored svakog imena…

 2. Sofoklis Schortsanitis kaže:

  Par slicica i neke generalije 😉 🙂

 3. Stragi kaže:

  Misliš genitalije?

 4. Sofoklis Schortsanitis kaže:

  Mislim 😉 🙂

 5. Allexa kaže:

  E Mika mi je rod preko svoje izabranice Milice posto mi je ona sestra….

 6. Stragi kaže:

  Znao sam da ima neka začkoljica 😀
  Da li je sad i meni rod, pošto je tvoja žena moja sestra?
  Možda je incest???

 7. Veran Mijat Fidel kaže:

  Ima li neko slobodnu sestru viska da se i ja orodim sa nekim?

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s