Plava lopto, šta učini…

Objavljeno: 30. avgusta 2007. od strane fidel pod Trening

Adriano Krsta je došao pre svih sa svojom čuvenom plavom “molten” loptom sa kojom spava jer voli da uvek u krevetu ima pored sebe nešto oblo. Kiza, koji po običaju dolazi deseti (Spejs mu je prepustio mesto u ekipi), je odmah zakukao, a ni ostalima nije bilo lako. Pošto prva tri-četiri basketa niko osim Adriana i Xavija nije mogao da pogodi tricu presuđeno je da se lopta zameni, što je inace hladnokrvnog Xavija navelo da demonstrativno napusti basket. Umesto njega je ušao Nidža Spejs, koji nije uspeo da se nađe na istim talasima sa Krstom i Nikolom, pa nisu dobili nijedan basket u ovom iznuđenom sastavu.

Ali zato je nova lopta zaista legla u ruku Vuku, Pixiju i Fidelu, koji su do kraja dobijali sve, čak i one partije koje su se činile izgubljene. Pixi i Fidel su pucali i trčali iz sve snage dok je Vuk čuvao koš i spašavao promašaje saigrača (kao da je imao magnete u prstima, svaka je išla njemu).

Ostali su manje-više razočarali pristupom, kao da je svima već u glavi veliki spektakl koji tek treba da se održi. Adriano se brzo umorio, Kiza psihički pao nakon Fidelove banane (i to levom, zabolelo je, ali vredelo je za sve pare), Sent se žalio na kolena, Mika nije uspevao u okršajima pod kosem, Nikola slabiji nego ikad, Spejs čuvao bubrege pa nije ulazio u duele, a šut ga nije hteo.

Advertisements
komentari
  1. Adriano Leite Ribeiro kaže:

    Kakva je to gnussna laz,da sam se ja brzo umorio,glupost! 🙂

  2. Свемир млађи kaže:

    На такмичењу у тројкама мора да се са три различите лопте шутира. Тако да сте ви, који имате проблема са свим лоптама сем Кизине, у каналу. 🙂

  3. Adriano Leite Ribeiro kaže:

    Lepo kaze moj komsija u selu „Rdjavom k…. i dlaka smeta“ 🙂 🙂 🙂

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s