Opasan Folirant

Objavljeno: 30. avgusta 2007. od strane fidel pod Obaveštenja

Pošto smo mi društvo poštenih momaka, nesklonih kriminalu i konzumiranju ilegalnih supstanci, dužni smo da upozorimo javnost Uba, Srbije, a bogme i belog i dalekog sveta da smo po svemu sudeći gajili guju u nedrima i da u svojim redovima izgleda imamo opasnog foliranta, mangupa i barabu ili što bi rekli na tužnom jugu “ccackolja”.

Naime, iako smo svi videli prvo otok, pa zavoj, čuli svakakve loše prognoze prosto je neverovatno da je ova osoba (koju nećemo imenovati, jer smo fini i nikog ne prozivamo, ali svi znaju o kome se radi) uopšte bila povređena. Kiza, kome je postavio rampu baš tom tobože povređenom rukom, a i ostali koji su dotičnu osetili svud po telu tvrde da je sve samo dobar marketinški trik i jedan način vođenja psihološkog rata. U jednom trenutku kad ga je Nikola vrlo blago zakačio po domalom prstu leve ruke zakukao je kao da ga kolju, a odmah zatim napravio seriju od 10-ak poena.

U psihološki profil ovog patološkog lažova i matorog prevaranta mladih i naivnih saigrača (i ko zna koga još) se uklapa i situacija iz poslednjeg basketa. Naime,kada je Nidža Spejs krenuo u siloviti prodor, ovaj nečovek se postavio i sudarili su se kolenima.Videvši da to nije zaustavilo Spejsa brže-bolje se teatralno prosuo po betonu. Ovo je, naravno, izazvalo zabrinutost i sažaljenje ostalih i prekinulo akciju iz koje bi Spejs lagano poentirao što bi njegovu ekipu nedostižno odlepilo. Nakon dva minuta hvatanja za glavu u stilu srpskocrnogorskobosanskih fudbalera dotični se podigao na noge i već u sledećem napadu skočio za jednom loptom.

Naši disciplinski organi su pokrenuli istragu i dokazi, koji će biti prezentirani javnosti na specijalnoj konferenciji za štampu, se intenzivno prikupljaju. Do tad, mame i tate, tetke i strine, ujke i snajke, čuvajte dobro svoju decu od ovog velikog, zlog i proćelavog čike, koji se nije libio da Kizici skine sa lica najveći i najširi osmeh ikad viđen na Ubu.

Advertisements
komentari
  1. spejs kaže:

    Znam ga. To je najveći bludnik grada Čikaga

  2. Stragi kaže:

    Ime mu je Džordž.

  3. Sentos kaže:

    Предлажем да га разапнемо коњима о репове!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s