Igrale se Delije

Objavljeno: 16. avgusta 2007. od strane Stragi pod Trening

Zahvaljujući Mikinim organizatorskim sposobnostima i veštom korišćenju telefona u sredu nas je bilo dovoljno da se ponovo razbukta plamen igre na terenu Penzosa.
Momci sa Jozića livade (Mika i Vića) su se pojačali internacionalcem iz Švedske Nidžom, ali im to nije puno vredelo protiv razigrane ekipe 80-83-87 (Veran, Vuk i Kiza) koja ih je pobedila sa 5:3 u partijama. Mada se napetost između Vuka i Verana mogla seći nožem, a obojica su imali potrebu da Kizi upute par poučitelnih i dobronamernih saveta povodom njegove igre, ekipa 80-83-87 je u prve 4 partije koje je dobila igrala kao švajcarski sat.

Iako je Vuk tvrdio da je ključ pobede bio u Veranovim rukama (a on je danas neuobičajeno mnogo asistirao i kao i obično malo promašivao) Veran tvrdi da ne bi mogao da igra tako dobro da je bilo sta drugo držao u ruci osim lopte. S druge strane Kiza je izrazio da li želju da li sumnju da ga je Veran napravio (“kao da me je Veran pravio”, citat) ali osumnjičeni tvrdi da nikad ništa u životu nije umeo da napravi, a tako krupne stvari bi se sigurno setio.

Gubitnici su dobili tri u nizu ali to nije bilo dovoljno za konačan uspeh. Vića je slab procenat šuta pravdao umorom od plivanja i sklekova(a mozda je samo preterao sa picom kod „Tifanija“); najbolji u timu, Mika, nam je pokazao morske trikove, a Nidžo je bio veoma borben i čvrst pod košem.
Naš organizator Mika se nada da će i za četvrtak uspeti da obezbedi dovoljno igrača, ali poziv lepim devojkama da nas posete (treba neko i vode da nam donese) ostaje otvoren.

Advertisements
komentari
 1. adriano leite ribeiro kaže:

  ma Kiza je Veranov sin,100%,ima sve sto ima i Veran,ruke,noge,glavu…treba li jos neki valjan dokaz,sve je jasno 🙂

 2. Masa kaže:

  A poceo je i da celavi…

 3. adriano leite ribeiro kaže:

  hoce to ako ne pere kosu 😉

 4. Tašana KvalacBe kaže:

  Veco, zašto lažeš da ne znaš ništa da praviš? Još nisam rekla Dači čije je dete… neka misli da je njegovo, a samo ti i ja znamo pravu istinu. Seti se nekada bele limuzine na Live Tour! i kad sam ti pevala : „kao nikotin, tvoja sperma teče po mojim dudamaaaa…“

 5. adriano leite ribeiro kaže:

  E Verane,perverzniji si od Steve (ako je to moguce) 😉

 6. Stefan kaže:

  To nije moguće. Ne znam kako uopšte možeš da porediš bilo čije pervert-sposobnosti sa mojima… čak i kad je reč o dokazanom velikanu perverznjaštva u nas – Veranu M. Fidelu 😆

 7. adriano leite ribeiro kaže:

  oprsoti meni,alkohol je kriv 🙂

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s