I love this game !

Objavljeno: 7. avgusta 2007. od strane Stragi pod Trening

penzosi

Na terenu iza osnovne škole (gde se danju igraju odlični basketi, a noću koriste ne manje dobri opijati, ali to ne radimo mi, a kamere će snimiti čija se deca smeju bez razloga) danas od 18 h po srednjoevropskom vremenu igrao se basket između tri prilično izjednačene ekipe, od kojih se ipak jedna izdvojila (ali neću hvaliti sebe i svoje saigrače).

Naši asovi su se brzinom Eustahija Brzića, najbrže gliste na svetu, podelili na sledeće ekipe :

1. VVK – vuk Vuk Drobnjak, Veran Fidel Mijat i Kiza Zoka Zoki Zaki

2. VVP – Vlada Dada Adriano Leite Ribeiro Krstić, Vića Ćavi Dragi Gidra i Peca Pera Perica Peconi

3. MMS – Marko Mare Leon Kepa, Marko Mare Marks NS Junior i Stefan Stefa Stef Eranio Tasoti (ovoj ekipi pridružio se famozni i kontraverzni umetnik Pérá Le Choqué kada je Kepa napustio basket na vrhuncu slave)

penzosi

Teško je proceniti koja ekipa je imala najviše uspeha, ali objektivno mišljenje je da su to bili članovi tima MMS. Pojedince i njihov učinak nećemo posebno isticati, jer se zna da su svi naši članovi vrhunski igrači.

penzosi

Nažalost, u jednom trenutku došlo je do manjeg incidenta koji je brzo saniran i ostao bez posledica. Saigrači Vuk i Veran nisu imali isto mišljenje o taktici ekipe, pa je došlo do sukoba mišljenja. Da su sve rešili kako treba, videlo se kasnije kada je Mijat ispalio nekoliko dalekometnih hitaca, na oduševljenje Vuka i Kize, a na korak do dobijanja patike u glavu od strane protivnika.

Publika ni ovog puta nije bila ni šesti ni bilo koji drugi igrač, jer publike nije ni bilo. U zlo doba, kad smo se već pakovali kući, naišli su igrači iz šampionske generacije FK Jedinstva, ali smo se bez reči mimoišli. Apelujemo na sve poštene i sportski nastrojene sugrađane da dođu u većem broju i podrže naše asove. U saradnji sa upravom škole, u skorije vreme kamere koje su postavljene da hvataju ko sve duva, a ko se bode u venu, biće usmerene na naš teren, a signal će putem satelita ići u zemlje koje su izrazile želju da nas gledaju uživo. Pre svega, to je US and A, a zatim i buduće nezavisne države Severna Osetija, Ingušetija i Nagorno-Karabah (gde prodaja naših dresova ide kao alva).

Advertisements
komentari
  1. Stefan kaže:

    Mene nisu mogli ni sedlati ni vitlati. Igrao sam straobalno. Najbolje obožavam da se krljam sa Krstom ispod koša, ali i gde god stignemo. Možete ovo svatiti dvosmisleno, krljamo se mi na razne načine, košarka je samo jedan od nji.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s