Tri musketara ili gde je nestao fer-plej ili dokle bre više taj Mijat?

Objavljeno: 26. jula 2007. od strane fidel pod Priče

U 19 h došla su samo tri musketara : Vuk, Mika i Mijat, ali niko sa loptom. Nakon akademskih 15 minuta digli su sidro i uputili se na Školarac uz Vukovu optimističnu izjavu “igraćemo na drugom košu, a tamo nemamo od koga da izgubimo”. Usput je konstatovano kako se na ovom sajtu non-stop pominje Mijat alias Fidel alias Veran, te najbolji je, najbrži, ima najuredniju frizuru, najlepše naočare, pa je dogovoreno da se u ovom tekstu više uopšte ne pominje njegovo ime (vala, dosta je bilo i njegovog, ničija nije do zore gorela,kao da njegov znoj ne zdiba).

A na Školarcu, mestu koje je nekad bilo hram ubskog basketa, situacija nimalo ružičasta. Jedva tri ekipe na jednom košu. U konkurenciji sa mlađim i pokretljivijim momcima, naši predstavnici su pokazali veliku želju za pobedom, koja se i ostvarila ali samo u jednom slučaju (zahvaljujući dobroj igri sve trojice, čak i onog čije ime nećemo pominjati).

Ono što je najviše razočaralo Penzose, osim njihovog sopstvenog učinka, bio je opšti duh netolerancije koji vlada u ovom sportskom centru. Začuđeni netrpeljivim ponašanjem omladinaca, prisetili su se pozitivne atmosfere koja uvek krasi treninge Penzosa (zahvaljujući svima, čak i onom čije ime nećemo pominjati) i gorko zažalili za današnjim propalim okupljanjem. ”Eh, da smo na našem terenčetu gde nema svađe, gde caruje drugarstvo”, uzdisali su Mika, Vuk i Onaj Kome Nećemo Pominjati Ime.

Advertisements
komentari
 1. McKiza kaže:

  Veran,Veran,Veran,Veran rules!!!Veran,Veran,Mijat,Fidel!

 2. Stefan kaže:

  Kakvi su bili problemi sa klincima?

  Par reči o sportskom centru, pomešanih sa nekim izjavama Mike Ninkovića – ne idem tamo odavno, zato što je ekipa koja se tamo skuplja ubeđena da igra najbolji basket na kugli zemaljskoj, a niti su kad igrali za neki klub, niti bi imali uspeha sve i da su igrali.

 3. Kiza kaže:

  Ja i mladja predstavnica kafea Majdan smo zakljucili (u kaficu u kojem je pevacica veoma losa a pivo dobro) da bi himna penzosa trebala biti:“U svetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje drugarstvo,u njemu je sve lepo,u njemu je sve vecno,u njemu se penzosi raduju…Od Branka Kockice.

 4. Ironična voluharica kaže:

  То је од Бранка Коцкице? Стварно? Сваки дан сазнаш нешто ново…

 5. beogradski muftija Hamdija Jusufspahić kaže:

  u stvari, to je samo obrada izvorne arapske pesme koja govori o zabranjenoj ljubavi jednog čoveka i dve pripitomljene žirafe, a nalazi se u kuranu :
  بالإتصال بالدكتور منقذ السقار متظاهرا بمحاولة دعوته للحوار مع زكريا بطرس في برنامجه عبر الهاتف. و لأن ما طلبه الدكتور منقذ السقار هو مناظرة بالمعايير المتعارف عليها للمناظرات و ليس مجرد حوار عبر الهاتف يكون فيه التحكم للمخرج و مقدم البرنامج، فقد جدد عرضه بمناظرة

 6. Cinični puh kaže:

  Šta arapi imaju sa žirafama? Loš prevod, radi se o dve kamile…

 7. Muftija Hamdija kaže:

  Ima deo i sa kamilama, ali radi se o čitavom čoporu i ne rade „to“ sa muškarcima, nego sa ženama 😉 . Drugi narod, drugi običaji… u Srba se to radi sa ovcama, Amerikanci sa čim stignu, a zanimljivo je da u Nagorno-Karabahu lokalno stanovništvo uopšte ne jede duple čizburgere iz McDonladsa.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s