Šuterski trening

Objavljeno: 16. jula 2007. od strane fidel pod Trening

“Šest dana radi, a sedmi se odmaraj”, kaže sveta knjiga. Pošto su naše vedete trezveni i racionalni ljudi, većina njih je odlučila da svetu nedelju provede odmarajući se.
Mlađi i potentniji deo ekipe nije mogao da apstinira, pa je u okrnjenom sastavu (Kiza, Mika i Fidel) održan vrlo naporan šuterski trening. Shvatajući potrebu za preciznošću sa penala u neizvesnim play-off utakmicama, naši vrsni strelci su prvo uvežbavali slobodna bacanja, takmičeći se u popularnoj igri “Amerikancu”.

Pobednik je naravno bio Fidel, koji je iako ponosan što je pobedio u igri koja nosi ime po njegovim ideološkim neprijateljima, predložio svojim saigračima kultnu igru “Rusa”, izmišljenu za vreme humanitarne akcije “Milosrdni anđeo”.U ovoj igri se takođe šutira sa linije slobodnjaka, ali u skoku i sa naizmeničnim menjanjem strana (ova igra je tajni Fidelov recept za uvežbavanje skok-šuta). Trening je završen trojkama, u čemu je pobedio Kiza, mada nas je stid da javno pominjemo bedan procenat šuta koji su ostvarili naši igrači (Mika nije učestvovao u toj blamaži).

Tokom treninga su imali priliku i da se vezbaju u podnosenju psiholoskog pritiska kojem ih je podvrgao Rajce svojim posalicama i obradama najvecih Grand-hitova.

Advertisements

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s