Slava Penzosa je već počela da prevazilazi granice Uba

Objavljeno: 10. jula 2007. od strane fidel pod Priče

9.jul i trening Penzosa obeležila je i misteriozna poseta Čoveka Koji Je Čitao Kurir. Ova misteriozna ličnost se pojavila na tribinama oko 19:35 i u narednih pola sata čitala novine sedeći malo dalje od našeg zvaničnog fotografa. Niko od naših borbom zanetih igrača nije primetio da li je ovaj čovek posmatrao nekog od njih i da li je on uopšte pratio ovaj trening, ali se u toku noći pronela vest Ubom da su sobe u ubskom hotelu “Tamnava” rezervisali najpoznatiji skauti NBA lige zaduženi za teritoriju Balkana!!!

Snažna je pretpostavka da je Čovek Koji Je Čitao Kurir samo prethodnica navale na naše igrače, koji ce valjda odoleti moćnom zovu novčanica i ostati verni klubu koji im je i pružio priliku za afirmaciju.
A ako se neko od njih i odluči da krene mučnom stazom pečalbara, nadamo se da neće zaboraviti najdraže boje i da će nam poslati bar jednu garnituru dresova iz belog sveta.

Advertisements
komentari
  1. Stefan kaže:

    Ivica Dukan, skaut Chicago Bulls-a sinoć viđen kod Vase u kafiću kako pije vinjak sa Džigom!!! Posle je duvao u parku sa Gocom i Bubinim, a danas posle treninga Penzosa ide kod Bosanca sa Mišelom Francuzem i Jovanićem!!

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s