Kiza i Devojka zgađeni napustili tribine

Objavljeno: 7. jula 2007. od strane Stragi pod Trening

Današnji basket ostaće dugo u pamćenju Kizine Devojke, jer ono što je videla, ostavlja trajne posledice po psihu.

Ceo dan je nemoćni Stefan skakao za loptom bez uspeha, neuspešno čuvajući protivničke igrače, dajući im lopte i omogućavajući lake poene. U jednom trenutku, vidno iznerviran, skinuo je šorc u svojoj nemoći, proklinjući sudbinu koja ga je načinila niskim, teškim i sporim, a želeo je da bude sve suprotno od toga.

Pogled zamućen besom nije primetio Kizu i Devojku, koji su sve to posmatrali. Devojka, zgrožena tim gestom, demonstrativno je napustila tribine, a Kiza je otišao za njom da joj objasni da nema nikakve veze sa tim nepromišljenim gestom.

Uprava našeg kluba izvinjava se ovim putem svima koje je ovaj nepromišljeni čovek uvredio svojim ponašanjem i obaveštava navijače da će protiv Stefana preduzeti odgovarajuće disciplinske mere, predviđene najvišim aktom, Pravilnikom kluba.

Advertisements
komentari
 1. spejs kaže:

  Stvarno nepromišljen i nadasve gadan gest. Mislim da kazna treba da bude u skladu sa renomeom našeg kluba. Niko nije iznad kluba i ne može se tako ponašati. Stoga mislim da je kazna neigranja od 5 dana adekvatna i da će me i ostali podržati u tome. Da li je potrebno napomenuti da nam je neophodna još jedna lopta?

 2. Stefan kaže:

  Ja se iskreno kajem zbog toga što sam učinio. Noge su mi bile teške od napornih priprema i nisam imao snage da se nosim sa protivnicima, što me ne ni u kom slučaju ne opravdava. Prihvatiću svaku kaznu koju klub odredi i obećavam da ću učiniti sve da se u narednom periodu nametnem stručnom štabu dobrim igrama. Želeo bih na kraju da istaknem da takva nekultura ne priliči sportisti, koji služi za primer omladini i da se takvo nešto više neće ponoviti.

 3. mijat kaže:

  Mislim da se kapiten Teodosic iskreno kaje…Devojka Masa je inace cerka poznatog ubskog ugostitelja i hakera Gordana Grubesevica poznatijeg kao Copa(clan nerazdvojnog dueta Bibac i Copa koji decenijama hara na ubskoj sceni)

 4. Stefan kaže:

  Kakav greh sam učinio prema toj čestitoj porodici! Jednom sam Ćopu nazvao „Bibac“, doduše i tada sam bio u stanju pomućene svesti, kao i juče.
  Zašto je Gordan haker? Ne znam za taj podatak…

 5. kiza kaže:

  Sami poceci penzosa…

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s